Mitsubishi2017-12-28T09:44:34+00:00
mitsubishi-zastupnik za Srbiju

Iznenadićemo Vas! Obećavamo.

Šta znate o Mitsubishi kompaniji? Možda znate da su naša vozila osvojila mnoga međunarodna reli takmičenja, kao i da je kao inspiracija za prednju rešetku naše nove Lancer serije poslužio mlazni avion. Međutim, verovatno niste znali da je naš osnivač utemeljio svoju prvu frimu 1870. godine; da sada imamo više od 300 preduzeća i distributera širom sveta.

Ako želite da saznate više o Mitsubishi Motors kompaniji, posetite mitsubishi-motors.com.

Iznenadićemo Vas i više nego što očekujete.

Oduševiće vas raspon proizvoda i usluga koje Mitsubishijeve kompanije nude širom sveta. Međutim, možete biti sigurni da sve članove Mitsubishi Grupe i talentovane ljude koji rade za njih vežu naša Tri Načela: Načelo korporativne odgovornosti, Načelo integriteta i poštenja i Načelo globalnog poslovnog razumevanja.

Obećavamo Vam vrhunsku tehnologiju i pouzdanost.

Mitshubishi odgovornost prema okolini

Zeleni i inteligentniji

Preuzimamo korake kako bi smanjili štetan uticaj naših vozila na životnu okolinu.
Naša vozila, kao što su Otlander PHEV i električni i-MiEV značajno doprinose smanjivanju emisije CO2. Činimo naš proizvodni proces „zelenijim“ i na najbolji način ulažemo napore da vožnja bude što ekonomičnija i čistija.

Ponosno nasleđe

ZAŠTO SU NAM AUTO-MOTO SPORTOVI U KRVI?

Moramo priznati da se ponosimo činjenicom da već godinama osvajamo prva mesta na reli trkama. Zapravo, jedni smo od najuspešnijih proizvođača vozila za Dakar reli, a Tommi Mäkinen je za volanom Mitsubishija osvojio čak četiri svetska reli prvenstva. Stoga, ako pogledajte našu dugu istoriju trka, možete shvatiti kako nam je naša uključenost u svet automobilizma pomogla da stvaramo bolje i jače automobile za vas.