inoto-mitsubishi-srbija

Profil kompanije

INOTO MOTORS D.O.O. je zvanični i ekskluzivni uvoznik i distributer vozila MITSUBISHI MOTORS za Srbiju i Crnu Goru od 05.12.2009 god.

Tim INOTO MOTORS-a je u dosadašnjem radu razvijao kod nas neke od najpoznatijih svetskih brendova sa velikim uspehom i opredeljen je da primeni svoje bogato iskustvo kako bi u što boljem svetlu predstavio vozila MITSUBISHI MOTORSA. Salon INOTO MOTORS-a nalazi se u Višnjičkoj 53a u Beogradu i zapravo je prethodnica modernog Centra sa najnovijim standardima Mitsubishi Motorsa u Evropi koji će se graditi u Beogradu.

Do početka saradnje Mitsubishi Motorsa i Inoto Motorsa nije došlo ni brzo ni lako. Bilo je i teških i radosnih momenata. Duž kompleksnih priprema i planiranja poslovne saradnje, znali smo biti i nestrpljivi, ali i svesni svojih vrednosti. Ipak, gradeći odnos sa Mitsubishijem, izgradjivali smo i sebe. Sada smo, kao firma po mnogo čemu drugačiji, i to drugačiji sa razlogom, a verujemo i zreliji.

Sada možemo reći da smo ponosni što saradjujemo sa Mitsubishijem obzirom da smo kroz proces izbora novog distributera, upoznali strukturu kompanije, kao i vredna poslovno etička načela koje Mitsubishi gaji i razvija, sa tradicijom od vremena osnivanja kompanije.

Uz novu organizaciju ljudskih resursa, logistička i druga prilagodjavanja, Inoto je spreman da prihvati izazov afirmacije Mitsubishi Motorsa u Srbiji i Crnoj Gori na poziciju koju on zaslužuje.

Sama kompleksnost distribucije vozila postavlja izazove pred svakog distributera i u manje kriznim vremenima.

Podrška Mitsubishija i vlastito iskustvo stečeno kroz rad na brendovima koje je tim Inota gradio u ranijim godinama, postprodajna briga i zaštitnički odnos prema našim kupcima garant je ostvarenju našeg cilja. Kao socijalno odgovorna kompanija INOTO MOTORS će u narednom periodu pokrenuti niz socijalno kulturnih aktivnosti sa željom da naše društvo učinimo boljim…

Mitsubishi je ekološki orijentisana kompanija, od korporativnog slogana ( drive@earth ) do činjenice da su Mitsubishijeva vozila medju vodećima u segmentu po minimalnoj emisiji CO2, u ovom trenutku. Mitsubishi ide i dalje: Ove godine započinje proizvodnju prvog serijskog električnog automobila na svetu.

INOTO MOTORS D.O.O.

Budućim priključenjem Srbije Evropskoj uniji, ekološka prihvatljivost će značajno ojačati kao faktor konkurentnosti proizvoda, zbog implementacije poreskih podsticaja vezanih za uticaj na okolinu.

Ekologija nije i jedina prednost koju pruža Mitsubishi: uz legendarnu pouzdanost vozila, težište je isto tako na užitku u vožnji i prepoznatljivom dizajnu.

Jet Fighter Design prednje strane vozila je svojevrsni hommage slavnoj Mitsubishijevoj istoriji u avio industriji, a prvi put je prikazan na aktuelnoj generaciji modela Lancer. Ubuduće će, kao vizuelna nit, karakteriisati sve modele od Colta preko novog Compact Crossovera, odnosno od ASX preko Outlandera i dr…

Pored ovoga spremne su i tehnološke poslastice koje uz energetsku uštedu, pružaju i užitak u vožnji: automatski menjač sa dvostrukom spojkom… Sistem automatskog gašenja i paljenja motora prilikom stajanja… Prvi na svetu dizel motor MIVEC tehnologije… i još mnogo drugih stvari.

Novi poslovni izazovi u vremenu koje dolazi pune nas pozitivnom energijom i težnjom ka vrhunskim dostignućima. Veseli nas početak distribucije vozila i rad na Mitsubishi brendu, a našim poslovnim partnerima zahvaljujemo na pruženoj prilici i poverenju. Takodje Vas pozivamo da se i Vi priključite velikoj ponosnoj familiji vlasnika Mitsubishi vozila.